Belediyemizin Türk Halk Müziği Korosu İlk Konserini Verdi

"Çayeli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu" ilk konseri ile dinleyicilerinden tam not aldı.

Belediyemiz bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu Ekibi, bu akşam düzenlemiş oldukları konser ile dinleyicileri adeta mest etti.

Kent Konseyi Başkanı Sayın Muhammet KÖSE ve ekibinin çalışmaları ile İlçemizin değerli esnaf, öğretmen, öğrenci, ev hanımı ve okul müdürlerinin yer aldığı koro ekibi oluşturuldu. Bu oluşturulan koro ekibi kısa süre zarfında çalışmalarını tamamlayarak sergilemiş oldukları müthiş performans ile profesyonel ekiplere taş çıkarttılar.

Konser başlamadan önce Kent Konseyi Başkanı Sayın Muhammet KÖSE, "Bu güzel tablonun meydana gelmesinde bizlere her türlü destek ve imkanı sağlayan değerli Belediye Başkanım Sayın Dr. Atilla ESMEN beye, Müzik hocamız Sayın Oğuzhan BEKTAŞOĞLU hocamız ile tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN