Belediyemizin Katkılarıyla İlçemizde Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, Belediyemizin katkılarıyla Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği tarafından ilçemizde düzenlenen satranç turnuvası ödül törenine katıldı.
"Bahar Bayramı Satranç Turnuvası" adı altında Cumartesi ve Pazar günü ilçemizde gerçekleştirilen satranç turnuvasında dereceye giren sporculara belediyemizce alınan Bisikletler ve Satranç takımları hediye edildi.
Başkanımız, dereceye giren sporculara katılım belgesi ile madalyalarını taktim ettikten sonra Belediyemizce alınan Bisikletleri turnuvanın 1, 2 ve 3.süne vererek tebrik etti..

Ayrıca diğer gruplarda dereceye girmiş olan sporculara hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Sayın Muhammet YILMAZ verdi.