Yükleniyor...

3. Geleneksel Halk İftarımız Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Halk iftarı programımız yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN'in daveti üzere 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılanlar arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bakanımız Sayın Hayati YAZICI, AK Parti İl Başkanı Sayın Muhammed AVCI, Rize Milletvekillerimiz Sayın Hikmet AYAR Sayın Osman Aşkın BAK, Rize Valisi Sayın Erdoğan BEKTAŞ, İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK, Rize Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Reşat KASAP, İlçe Belediye Başkanları, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Sayın Naci ATASEVER, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Görkem IŞIKLAR, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Rize il ve Çayeli ilçe teşkilatı ana kademeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, çok sayıda müdür, birim ve kısım amirleri, iş adamları ile ilçe halkımız yer aldı. İftar öncesi Çay Tv tarafından Canlı yayın düzenlendi. Düzenlenen Canlı Yayında konuklarımız gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, canlı yayında ilçemizdeki bir dizi yürütmüş olduğu çalışmalardan bahsederek Ramazan ayı boyunca yapmış oldukları diğer faaliyetleri izleyicilere anlattı. Belediyemizce düzenlenen iftar programının sponsoru olan İlhami YAZICI'ya da teşekkürlerini iletti. 15 Temmuz Şehitler Meydanında Düzenlenen Geleneksel Halk İftarı programımızda 2000 kişiyi misafir ettik.