Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN’den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, İlçe halkı ve tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Birlik ve beraberliği sağlayan değerlerin hatırlandığı bir Ramazan Bayramı'nın daha huzur içinde karşılandığını ifade etti.

"Bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, kaygı ve tasaların geri plana itildiği, insani ilişkilerin güçlendiği, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği, huzur ve kardeşliğin belirtisi olan özel günlerdir. Bu özel günleri akraba, dost, komşu, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi insanları ziyaret ederek geçirmelidir. Bu vesileyle tüm ilçe halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim.” Dedi.

Ayrıca Çayeli Belediyesi ve Çayeli Kaymakamlığı bayramlaşma töreninin 26 Haziran Pazartesi günü Saat 11:30’da Kaymakamlık binası girişinde gerçekleşeceğini duyurdu.