Başkanımızdan "2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı"

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN’den Eğitim-Öğretim yılı Mesajı

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle mesaj yayımladı.

Başkanımız, Yeni Eğitim-Öğretim yılında İlçemizin eğitim seviyesini daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız diyerek şu ifadelere yer verdi.

"Geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimi içeren ’eğitim-öğretim’, üzerinde titizlikle durulması gereken ve çok sağlam adımlarla birlikte kararlılık isteyen bir süreci içine almaktadır.

Beklentilerin, taleplerin ve mesleklerin büyük bir hızla sürekli değişim içinde olduğu günümüzde, eğitim konusunda fiziki imkânlarımızı her daim gözden geçiriyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en önemli varlıklarımız olduğunun bilinciyle adım atıyoruz. Kuşkusuz, toplumun eğitimini daha ileri düzeye çıkarmak ve eğitim kalitesini artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. İlçemizdeki değişim ve gelişimin hızla ilerlemesinin yanı sıra eğitim alanında da üst sıralarda yer alma gayreti ve çabasına hep birlikte ortak olmalıyız. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın başta aileleri olmak üzere ülkemize faydalı bireyler olması için inancımızı hep diri tutmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen, anne, baba ve değerli öğrencilerimize başarılar diliyor, eğitim kalitesinin ve başarının artırılması için çaba gösteren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum."

Dr. Atilla ESMEN
Çayeli Belediye Başkanı