Muhtarlardan Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN'e Plaket

Çayeli’nde muhtarlar, Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’i ziyaret ederek mahallelerde yapmış olduğu üstün hizmet ve muhtarlar derneğine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark ile beraberindeki bir kısım köy ve mahalle muhtarları Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen´i makamında ziyaret etti. Muhtarlar, Başkan Esmen´e sorun ve talepleri yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.

Muhtarlar, mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit etmeniz ve çözmek için gösterdiği gayretleri, bizlere ve memleketimize verdiğiniz önemin göstergesidir. Bu değerin farkında olduğumuzu bilmenizi isteriz dedi.

Başkan Esmen ise İlçemizin her alanında yapmış olduğumuz çalışmaların birer takipçisi olan, bizlerin hizmetlerini her alanda temsil eden kıymetli Mahalle ve Köy muhtarlarımıza bu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel İlçemiz için bir şeyler yapmaya gayret ve çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız ve desteklerimiz şimdi olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edecektir dedi.