4. Geleneksel Halk İftarımız Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

Tarih : 9 Haziran 2018 Cumartesi

Belediyemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Halk iftarı programımız yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN'in daveti üzerine Tarihi Hacıbaşı Cami Meydanı ve Mesut Yılmaz Parkında düzenlenen iftar programına katılanlar arasında Bakanımız, Rize Milletvekili Adayı Sayın Hayati YAZICI, Rize Milletvekilleri Hasan KARAL, Hikmet AYAR, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Rize il ve Çayeli ilçe teşkilatı ana kademeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, iş adamları ile ilçe halkımız yer aldı.

İftar öncesi Çay Tv tarafından Canlı yayın düzenlendi. Düzenlenen Canlı Yayında konuklarımız gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, canlı yayında ilçemizde yürütmüş olduğu çalışmalardan bahsederek Ramazan ayı boyunca yapmış oldukları diğer faaliyetleri izleyicilere anlattı.

Ayrıca Başkanımız, Belediyemizce düzenlenmiş olan iftar programının sponsoru üstlenen İlhami YAZICI'ya da teşekkürlerini iletti.