Doğalgaz Şehir içi Dağıtım Çalışmalarına Başlandı

Doğalgaz Şehir içi Dağıtım Çalışmalarına Başlandı

Tarih : 12 Temmuz 2019 Cuma

Çayeli halkının müjdeyle beklediği haber Başkanımız İsmail Hakkı ÇİFTÇİ tarafından verildi. Yüklenici firma tarafından Şehir içi doğalgaz dağıtım hattı çalışmalarına başlandı.

Çayeli'nde daha önce başlanmış olan ve Karayolları tarafından durdurulan şehir içi dağıtım çalışmaları Başkanımız İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin girişimleri ve alınan meclis kararı sonucunda yeniden başladı.

Dün itibariyle Karayollarının yol tesliminin Çayeli Belediyesine yapılmasının ardından, yüklenici firma ilçenin Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında dağıtım hattını döşemeye başladı.

Başkanımız İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada;
“Bir süredir Karayolları tarafından durdurulmuş olan doğalgaz şehir içi dağıtım çalışmalarımıza Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında başlamış durumdayız. Kara yollarıyla ilgili olan yol devir işlemlerinin gerçekleşmesi için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlanmıştır. Çayeli’mizin bir an önce doğalgaza kavuşması için titizlikle çalıştığımızdan halkımızın hiçbir endişesi olmasın. İnşallah mümkün olduğunca en kısa sürede Çayeli Doğalgaza kavuşacaktır” dedi.