ÇALIŞMALARIMIZ VE DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Tarih : 22 Temmuz 2020 Çarşamba

Belediyemiz Ekipleri Tarafından Tüm Çalışmalarımız Eksiksiz Olarak Devam Ediyor

Virüsle mücadelemiz devam ederken belediye olarak halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına tüm birimlerimiz çalışmalarına devam etmektedir.

İlçemiz Yaka Mahallesi yol yapım çalışmaları devam ederken başkanımız ziyarette bulunarak çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Aynı zamanda bir diğer çalışmamızın gerçekleşmekte olduğu Fen İşleri Müdürlüğümüzce Yenipazar Mahallesinde başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, saha personelinden bilgiler aldı.

Denetimi ve kontrollerimiz de devam ediyor..

Belediyemiz Zabıta ekiplerimiz havanın güneşli olması sebebiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından ötürü halkın kullanımına yasak olan sahil hattında kontrollerine devam ediyor.

Çalışmalarımıza devam ederken virüse karşı önlemlerimizi elden bırakmıyoruz.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerimiz İlçe genelinde yıkama, dezenfekte ve çevre temizliği çalışmalarını gerçekleştirdi.