TÜM BİRİMLERİMİZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tarih : 23 Temmuz 2020 Perşembe

Belediyemiz Tüm Birimleriyle Vatandaşa Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Virüsle mücadelede ülke olarak zor durumdan geçtiğimiz  bu zaman diliminde belediyemiz tüm çalışmalarına devam etmektedir.

Fen işleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Yaka Mahallesinde yeni yol yapımı ve altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmaların devamı aşamasında Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, sahaya gelerek gözlem yapıp incelemelerde bulundu.

Bir diğer birimimiz olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizde aynı zamanda denetimlerine devam ederek ilçemizde faaliyet gösteren marketlerde fiyat, hijyen ve çeşitli denetimler gerçekleştirildi.

Dezenfekte çalışmalarımıza ara vermiyoruz..

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından personel ekiplerimiz virüsüne karşı önlemlerini almaya devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Belediyemizce başlatmış olduğumuz dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.