ÇAYELİSPOR'UN YENİ KULÜP BAŞKANI ŞERİFOĞLU ve YÖNETİM KURULUNDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Tarih : 1 Ağustos 2018 Çarşamba

Çayelispor Kulübünün yeni Başkanı ve aynı zamanda Belediyemiz Meclis üyelerinden olan Sayın Yusuf Ziya ŞERİFOĞLU ile yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN'i makamında ziyaret ettiler.

Yeni kadronun gerçekleştirmiş olduğu ziyarette 2018-2019 sezonu ele alındı. Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, yeni sezonda her zaman olduğu gibi kulübün yanında yer aldığını ve daima destekçileri olduğunu ifade etti.