EKİPLERİMİZ ÇOCUK PARKLARINDA VE DURAKLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Tarih : 18 Mart 2020 Çarşamba

Ülke genelinde görülen Korona Virüs salgınına karşın Belediyemiz tarafından İlçemizde bulunan çocuk parklarında ve yolcu bekleme duraklarında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Bu tedbirlerle ilgili Belediyemiz kararlılıkla çalışmalarını devam ettirecektir.

BELEDİYEMİZ İÇERİSİNDE HİJYEN TEDBİRLERİ ARTTIRILIYOR

Ülke genelinde görülen Korona Virüs salgınına karşın Belediyemiz içerisinde yoğun olarak kullanılan alanlarda dezenfekte ilaçlar ile temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Ekiplerimiz tarafından rutin olarak yapılan bu temizlik çalışmaları daha da arttırılarak devam edecektir.

HALKIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI YERLERDE TEDBİRLER ALINIYOR

Belediyemiz ekiplerince vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan bölgelerde Korona Virüs salgınına karşı tedbir amaçlı yıkama ve temizlik çalışmaları başlatıldı.
Ekiplerimizin park, tretuvar ve caddelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları peryodik olarak devam edecektir.