10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe

Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle İlçemiz kültür merkezinde anma programı düzenlendi.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Düzenlenen programa Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL, İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Emre ÖZEL, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler yer aldı.
Programda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri izleyenlere sunuldu. Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girmiş olan öğrencilere İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Emre ÖZEL tarafından hediyeler taktim edildi.