Adım Adım 2023, il il Anadolu Programı Düzenlendi

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe

Milliyetçi Hareket Partisi'nin başlattığı "Adım Adım 2023, il il Anadolu" programı kapsamında İlçemizde de bir toplantı organize edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli ilçe başkanlığınca tertip edilen programa İzmir Milletvekilimiz Sayın Hasan Kalyoncu, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi, MYK Üyelerimiz Sayın Yüksel Kaleci, Sayın Yavuz Tellioğlu, Sayın Afşin Birben, İl Başkanımız Sayın İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Sadık Kandemir ve İl, İlçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda parti mensubu yer aldı.

Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin konuşmaları ile son buldu.