KOROMUZ İZLEYENLERE MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞATTI

KOROMUZ İZLEYENLERE MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞATTI

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe

Çayeli Belediyesi korosu tarafından bu akşam kültür merkezimizde Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

 

Pandemi nedeniyle yaklaşıl 1,5 yıldır sahnelerden ayrı kalan koromuz uzun hazırlığın ardından yeniden halkımızın karşısına çıktı.

Düzenlemiş olduğumuz konsere halkımızın ilgili oldukça yoğundu. Salonu dolduran vatandaşlarımız koromuzun tüm şarkılarına eşlik ederek eğlenceli vakit geçirdiler.

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ konser öncesi konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi. " Koromuz uzun zamandan beridir pandemi nedeniyle sizlerin huzurunda bulunamadı. Bu akşam bu güzel ortamın oluşmasında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın maddi desteğinin yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ve bunun gibi etkinliklerin oluşumunda siz değerli halkımızın katkısı ve katılımı çok önemli siz var iseniz bu konserler ve etkinlikler var olacaktır. Aramızda bulunan tüm hemşehrilerimize, misafirlerimize hoşgeldiniz diyor teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Koro son şarkısını söyledikten sonra Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, koroda yer alan tüm arkadaşların nezdinde koro şefi Mine Adıgüzel Bektaşoğlu'na çiçeği taktim etmek üzere Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Esra ALEMDAROĞLU'nu sahneye davet etti. ALEMDAROĞLU'da koro şefine teşekkürlerini ileterek çiçeği taktim etti.
Gecenin sonunda koro ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinildi