8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Tarih : 23 Mart 2022 Çarşamba

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması münasebetiyle Çayeli Belediyesi, Çayeli Kaymakamlığı ve Aile Destek ve Eğitim merkezi iş birliğiyle “Kadınlar Günü” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik ilçemizde bulunan öğretmenevi salonunda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında program açılışı kahvaltı ikramı ile yapıldı. Etkinlikteki kahvaltı programına Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL ve protokol üyeleri yer aldı.
Kahvaltı etkinliği sonunda Başkanımız ve Kaymakamımız konuşma yaparak katılımcılar nezdinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ettiler. Program İlçe Sağlık müdürlüğümüzün kanserle ilgili gerçekleştirdiği konferans, müzik dinletisi, kanser taraması ve kan bağışı etkinliği ile devam etti.