İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Tarih : 23 Mart 2022 Çarşamba

İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL anıt önüne çelenk bıraktılar. Havanın yağışlı olması sebebiyle diğer etkinlikler için öğretmenevi salonuna geçildi.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce öğretmenevi salonunda program düzenlendi.
Düzenlenen programda öğrencilerimiz hazırlamış oldukları şiirleri protokol ve salonu dolduran misafirler için okudular.
Program içerisinde okullarda önceden yapılan yarışmalar neticesinde dereceye giren öğrencilere Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL ve İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Emre ÖZEL tarafından hediyeler taktim edildi.
Program; Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesinin mehteran takımının gösterisi ile son buldu.