DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Tarih : 23 Mart 2022 Çarşamba

İlçemiz genelinde Belediye Zabıta ekiplerimiz ile Ticaret İl Müdürlüğü, ilçe Tarım Müdürlüğü ve Vergi dairesi Müdürlüğü ekipleri marketlerde sıvı yağ üzerine stokçuluk, haksız fiyat artışı, fiyat etiketi ve KDV indirimi denetimleri gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde fiyat etiketi ile fahiş fiyat tespit edilen bir işletmeye idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca sıvı yağda artış tespit edilen işletmelerden fatura ve diğer belgeler Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince incelenmek üzere talep edilmiştir.