Başkanımız Şoförler ve Otomobilciler Esnafı İle Kahvaltı Bir Araya Geldi

Başkanımız  Şoförler ve Otomobilciler Esnafı İle Kahvaltı Bir Araya Geldi

Tarih : 5 Mart 2018 Pazartesi

Basın Bülteni

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, Belediyemiz tarafından Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası ile düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Başkanımız, kahvaltı sonrasında konuşma yaparak "Düzenlenen programa katılan herkese teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Ayrıca tekrardan Başkan olarak seçilen Dinçer KARAOĞLU'nu da tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Kapımız her zaman sizlere açıktır." Dedi.

Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Dinçer KARAOĞLU'da "Programı düzenleyen Belediye Başkanı Sayın Dr. Atilla ESMEN'e tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bizlerin her daim yanında olduğunuzu biliyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."Dedi.