Belediyemiz Tarafından Vatandaşlara Çanakkale Menüsü İkram Edildi

Tarih : 18 Mart 2018 Pazar

.

Çayeli İlçe Müftülüğü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü olması münasebetiyle Tarihi Hacıbaşı Camisinde Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Düzenlenen program, Sabah 05:30'da okunan Hatm-i Şerif ile başladı. Hatm-i Şerif sonrasında Tüm şehitlerimize ve Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Askerlerimiz için dualar yapıldı.

GÜNE "ÇANAKKALE" MENÜSÜ İLE BAŞLANDI

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, cami içerisindeki programın ardından Hacıbaşı Camisinin avlusunda düzenlenen etkinlik ile vatandaşlara Çanakkale Menüsü olarak bilinen Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Ekmek ve Su ikram etti.

Vatandaşlar, bu anlamlı ikramlarından ötürü Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen'e teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.