Başkanımız İlçedeki Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Tarih : 3 Nisan 2018 Salı

.

Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, Belediyemiz tarafından düzenlenen ve İlçemizde bulunan mahalle/köy muhtarlarının katılımları ile gerçekleşen kahvaltı programına katıldı.

Birlik beraberlik ve kaynaşma ortamının oluştuğu programda Başkanımız konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi. " Öncelikle davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu programı düzenlememizin tek amacı kaynaşma ve birlik beraberlik ortamını oluşturmaktı görüyorum ki onu da başardık. Bizim kapımız sizlere her zaman açıktır. Bu güzel İlçemize birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. " Dedi.

İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞARK'ta tüm muhtarlar adına konuşma yaparak " Bu güzel ortamın oluşmasını sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN'e teşekkür ediyorum. " Dedi.

Programa katılanlar arasında İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK, Madenli Belediye Başkanı Sayın Necip YAZICI ve AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Sayın İshak KARAHAN yer aldı.