İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü

Tarih : 20 Mart 2018 Salı

-

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Hava muhalefeti nedeniyle Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen programda Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Başkanımız konuşmasına " İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlar, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet ile yad ederim. " ifadelerini kullanarak devam etti.

Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye taktim edildi.

Resmi Kutlama Töreninin kapanışı şiirlerin okunması, yöremize ait halk oyunlarının sergilenmesi ve Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran takımının konseri ile gerçekleştirildi.