ÇAYELİMİZE HAYIRLI OLSUN

Tarih : 27 Temmuz 2020 Pazartesi

Başkanımızın Gayretli Çalışmaları Sonucu Hayal Olan “ Seslidere İçmesuyu Hattı Projesi” %50 Hibe İle Gerçek Oluyor

Yıllardır adından çokça bahsedilen fakat bir türlü projesinin ilerlemediği İlçemizin en acil ihtiyaçları arasında yer alan “Seslidere İçmesuyu Projesi” Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin göreve geldiği ilk andan itibaren yapmış olduğu girişimler ve Ankara temasları sonucunda “Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi” SUKAP kapsamında bedeli 75.136.500 TL eski para ile (75 trilyon) olarak belirlenen ilgili projenin finansmanının %50'sinin SUKAP ödeneğinden HİBE olarak karşılanması Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından uygun görülmüştür.

Bu projenin hayata geçmesi ile birlikte İlçemizin en acil ihtiyaçlarından birisi olan su sorununu uzun yıllar yetecek ve ihtiyaca cevap verecek şekilde çözüme kavuşturmuş olacağız.

Bu projenin İlçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.