Planlı Su Kesintisi

Tarih : 30 Mart 2021 Salı

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ 30.03.2021 Salı Sabah 03:00 ile Akşam 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Planlı Su Kesintisi hakkında geniş çaplı açıklama yaparak vatandaşlarımızı bilgilendirdi.

İlçemiz Eskipazar Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda bakıma alınmış olan depomuzun çalışmaları tamamlanmış olup yeni çekilen çelik boruların faaliyete alınması, mevcut deponun aktif bir şekilde kullanılması için 30.03.2021 Salı Sabah 03:00 ile Akşam 20:00 saatleri arasında planlı olarak su kesintisi yapılacaktır. Bu durum karşısında vatandaşlarımızdan özür diliyoruz fakat bu kesintiyi yapmak zorundayız. Depomuzu aktif bir şekilde kullanmamız gerek. İlçemizin en önemli sorunlarından birisi maalesef su.. Bu durumu göreve geldiğimiz ilk günden beri benimsemiş, Seslidere İçme suyu Projemizi faaliyete geçirmek için gayret ve çaba gösteriyoruz. Bu projenin hayata geçmesi için sürdürdüğümüz çalışmaların yanı sıra depolarımızı da revize edip sağlıklı ortam oluşturuyoruz.