CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde çoşkuyla kutlandı. Havanın yağışlı olması sebebiyle kutlama programı kültür merkezimizin salonunda gerçekleştirildi.

Kutlama programı İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL'in günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarıyla birlikte başladı. Okullarımızda düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz eserlerini katılımcıların huzurunda okudular. Ardından resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında 1,2 ve 3. olan öğrencilerimize hediyeleri İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL, Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Cumhuriyet Savcımız Sayın Mehmet Emre ÖZEL tarafından taktim edildi.
▶️İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARINDAN MEHTERAN KONSERİ
29 Ekim Kutlamaları sonunda ise İlçemizdeki İmam Hatip lisesinden mezun olan öğrencilerin oluşturduğu mehteran takımının konseri yer aldı. Büyük ilgiyle izlenen mehteran takımının konseri salonu dolduranlar tarafından yoğun alkış ve beğeni topladı. Program sonunda katılımcı protokol ile birlikte sahnede günün hatırasına fotoğraf çekinildi.
▶️ARAÇ KORTEJİ DÜZENLENDİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programının sonrasında kurumlara ait araçlardan oluşan araç korteji oluşturuldu. Kortej, ilçe jandarma komutanlığının olduğu bölgeden başlayarak şehir merkezindeki ana cadde üzerinden siren ve kornalar eşliğinde geçiş yapıldı.