BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ELİF NUR’A DEVRETTİ

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe

BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ELİF NUR’A DEVRETTİ

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Başkanlık koltuğunu İshakoğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinden Elif Nur ÖZYANIK’a devretti.
Yeni başkan, koltuğu devraldıktan sonra Çayeli için taleplerini bir bir sıraladı. Talepleri arasında İlçemizdeki kütüphanelerin çoğaltılmasını, öğrencilerin ve vatandaşların kitapla daha çok iç içe tutulmasını istedi. Sonrasında ise ilçemizde bulunan çocuk oyun parklarının temiz ve zarar verilmeden kullanılması yönündeki isteğini dile getirdi.
Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, ziyaretten ötürü memnun olduğunu ifade ederek öğrencimize başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN ve öğretmenlerle birlikte gerçekleşen devir teslim töreni sonunda hatıra fotoğrafı çekinildi.