CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Tarih : 1 Kasım 2023 Çarşamba

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 100.Yılı münasebetiyle ilçe stadında coşkulu kutlama programı düzenlendi.
Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla birlikte başladı. Sonrasında Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL stadı dolduran vatandaşlarımız ile tören grubunun Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etti.
Tebriğin ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL günün anlam ve önemini ifade eden konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmalar ve şiirlerin ardından okullarımızda düzenlenen yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeler taktim edildi.
Cumhuriyetimizin 100.Yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonunda ise okullarımızın tören geçişi gerçekleştirildi.
ARAÇ KORTEJİ DÜZENLENDİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programının sonrasında kurumlara ait araçlardan oluşan araç korteji oluşturuldu.
Kortej, ilçe jandarma komutanlığının olduğu bölgeden başlayarak şehir merkezindeki ana cadde üzerinden siren ve kornalar eşliğinde geçiş yapıldı.