ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Tarih : 22 Aralık 2023 Cuma

ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, 24 Kasım Öğretmenler günü olması sebebiyle Belediyemizin tarafından öğretmenlerimizin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı.
Programda konuşma yapan Başkanımız “Bu ulvi görevi icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca görevi başında şahit edilen bizlerde yeri daima var olacak olan şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli aile fertlerine sabırlar, hayatta olanlara ise başarılı ve sağlıklı günler diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Konuşmanın ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL tarafından Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’ye programın düzenlenmesinde katkısı bulunması sebebiyle teşekkür plaketi taktim etti.
İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra yemek programına geçildi.