KAMPÜS İNŞAATI VE GENÇLİK MERKEZİ SAĞANAKTAN ETKİLENDİ

KAMPÜS İNŞAATI VE GENÇLİK MERKEZİ SAĞANAKTAN ETKİLENDİ

İlçemizde inşaat çalışmaları devam eden RTEÜ Eğitim fakültesi kampüsünün bodrum katı sel suları ile dolarken Gençlik Merkezi de durumdan etkilendi

SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE OLUŞAN HEYELAN EVİN İÇERİSİNE GİRDİ

SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE OLUŞAN HEYELAN EVİN İÇERİSİNE GİRDİ

Sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış sebebiyle Yalı mahallesinde bulunan bir eve heyelan girdi.Evde can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLMAK İÇİN GRUP BAŞKANLARINDAN MECLİSE TEKLİF

Tarih : 21 Ekim 2020 Çarşamba

Eyüpsultan belediyesi ile Çayeli Belediyesinin kardeş belediye olmaları içim Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekili Mustafa TÜYSÜZ Eyüp belediyesinin meclisine tekliflerini verdiler.Verilen teklif AK Parti meclis üyesi ve başkan yardımcısı  Muhammet ÇAKIRIN katkıları ile de gündeme alınmıştır.

DENETİME DEVAM EDİLİYOR

DENETİME DEVAM EDİLİYOR

İlçemizde yapılan denetim aralıksız devam ediliyor .

BAŞKANIMIZDAN ESNAFLARA ZİYARET

BAŞKANIMIZDAN ESNAFLARA ZİYARET

Bakanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi Eskipazar mahallesi pazaryeri mevkiinde bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi ilçemiz Yaka mahallesi Eskipazar mahallesi Hasan Yılmaz İlkokulu ve 9 Mart caddesi üzerinde yürütülen doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek saha sorumlularında bilgiler alındı.

SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN

SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN

İçişleri Bakanlığınca gönderilen genelge ile tüm Türkiyede olduğu bugün SAĞLIKİÇİNHEPİMİZİÇİN mettosuyla ilçemizde de denetimler gerçekleştirildi.

BAŞKANIMIZ VE KAYMAKAMIMIZDAN HAVVA NİNEYE ZİYARET

BAŞKANIMIZ VE KAYMAKAMIMIZDAN HAVVA NİNEYE ZİYARET

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi ilçe kaymakamımız Sayın Mehmet Öztürk ile birlikte 97 yaşında koronavirüsü yenen HAVVA ÖZLÜ ninemizin evinde ziyaret ederek geçiş olsun dileklerini ilettiler.

BİRLİK VE BERABERLİK

BİRLİK VE BERABERLİK

Hemşerimiz ve eski Başbakanımız Sayın A. MESUT YILMAZ a ALİ EDİZER adlı doktor tarafından yapılan hakaret sonrasından İlçe adliyesine giderek ilgili kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk.

BAŞKANIMIZ ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

BAŞKANIMIZ ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi ilçemizde kurulan sebze meyve ve elbise pazarlarını gezerek vatandaşlarımızla bir araya geldi.