Eski Mezbahane Yıkılarak Yeni Proje İçin Hazır Hale Getiriliyor

Eski Mezbahane Yıkılarak Yeni Proje İçin Hazır Hale Getiriliyor

İlçemiz Yaka Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve geçmişte mezbahane olarak kullanılan mülkiyeti belediyemize ait bölgedeki eski yapıyı yıkarak yeni projeler için zemini hazır hale getiriyoruz.

Proje alanındaki yıkım çalışmalarını kontrol eden Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı.

Çaykent Bloklarında İncelemelerde Bulunduk

Çaykent Bloklarında İncelemelerde Bulunduk

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ Çaykent Bloklarındaki park bahçe alanlarında inceleme yaptı.

Rize Valimiz İle Birlikte İlçemizdeki Programlara Katıldık

Rize Valimiz İle Birlikte İlçemizdeki Programlara Katıldık

Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER, Çayeli Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZTÜRK, Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve bir çok protokol üyesi Çayeli’de eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından yazılan Şairler Vadisi isimli kitabın imza günü etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

İtfaiye Ekiplerimizden Okullarda Yangın Tatbikatı

İtfaiye Ekiplerimizden Okullarda Yangın Tatbikatı

İSHAKOĞLU İLKOKULUNDA YANGIN TATBİKATI DÜZENLENDİ

Doğalgaz Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Doğalgaz Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

DSİ Rize Şube Müdürü Başkanımızı Ziyaret Etti

DSİ Rize Şube Müdürü Başkanımızı Ziyaret Etti

Devlet Su İşleri Rize Şube Müdürü Sayın Sinan YILDIZ, Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başkanımız Şube Müdürü ile birlikte İlçemizdeki bazı bölgelerde incelemelerde bulundu.

BalKader'den Başkanımıza Ziyaret

BalKader'den Başkanımıza Ziyaret

Bursa Balkan Kadınlar Derneği (BalKader) Başkanı Sayın Hayriye KOSOVA ve yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız İl Başkanı İle Birlikte Pazar Yerini Ziyaret Etti

Başkanımız İl Başkanı İle Birlikte Pazar Yerini Ziyaret Etti

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ilçemizde kurulan pazar yerini MHP Rize İl Başkanı Sayın İhsan Alkan, MHP Çayeli İlçe Başkanı Sayın Ali Küçükislamoğlu ve Çayeli Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Onur SALİH ile birlikte ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Başkanımız İmam Hatip Lisesindeki Programa Katıldı

Başkanımız İmam Hatip Lisesindeki Programa Katıldı

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa katılarak genç öğrencilerimizle konuşma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Kadın Kolları Başkanından Ziyaret

Tarih : 16 Eylül 2019 Pazartesi

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Kadın Kolları Başkanından Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Kadın Kollarından Başkanımıza ziyaret...