2024 YILI OCAK AYI MECLİS GÜNDEMİ

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Çayeli Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu gereği 2024 toplantı dönemi Ocak ay’ı toplantısını yapmak üzere aşağıdaki gündem ile 02.01.2024 Salı günü saat 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Meclis tatil ayının ve toplantı gününün belirlenmesinin görüşülmesi.
2-Denetim Komisyonu üye seçimi.
3-Meclis başkan ve meclis üyelerinin huzur haklarının belirlenmesinin görüşülmesi.

4-Zabıta ve İtfaiye personelinin maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

5-Belediyeye ait olup tek başına inşaata elverişli olmayan taşınmazların satışının görüşülmesi.

6-Küçükcaferpaşa Mah. Hassadıklar Mah. ve diğer mahallelerinin doğalgaz şebekesi için fiili yolların plana işlenmesinin görüşülmesi.
7-Yalı Mahallesi mezarlık ve yolların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi ve kapalı spor salonunun ve tribünün plana işlenmesi.
8-2023/111 sayılı meclis kararına itiraz.
9- Yenipazar Mahallesi mezarlık ve yolların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi.
10-Yenipazar Mah. Şairler Mah. ve diğer mahallelerinin doğalgaz şebekesi için fiili yolların plana işlenmesinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

11-Büyüktaşhane Mahallesi BHA ve mezarlıkların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

12-Eskipazar Mahallesi mezarlık ve yolların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

Tarih : 27.12.2023