BAŞKANIMIZ BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 11 Mart 2020 Çarşamba

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen program kapsamında çalışan personeller ile bir araya geldi.

BAŞKANIMIZ BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Program, personelimizin yer almış olduğu akşam yemeği ile başladı. Ardından RTEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç.Dr.Namık Kemal OKUMUŞ tarafından "İslamda Çalışma Hayatı" adlı konferans verildi.
Başkanımız, Doç.Dr.Namık Kemal OKUMUŞ'a konuşmalarından ötürü teşekkür ederek plaket taktim etti.

Plaket takdiminin ardından Başkanımız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce personele yönelik düzenlenen eğitim programlarının değerlendirmesini yaptı.Başkanımız " Hep birlikte Belediyemize ne kazandırabilir, ne konularda halkımıza faydalı olabiliriz diye düşünüp araştırmamız gerek. Çayeli hepimizin bu yüzden her bireye görev düşmekte. Siz belediye personelleri olarak daha da sorumluluk sahibisiniz. Başarımız şahsımın değil belediyemiz çatısı altında olan tüm personelin başarısıdır. Yapılan eğitimler sizlerin bilgilerinin tazelenmesi, gelişen ve değişen dünyada daha etkin yol almanız için nelerin yapılması gerektiği hakkında yol göstermek içindir. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm personel arkadaşlarımızla daha güzel hizmetlere imzalar atacağımızdan şüphem yoktur." diyerek konuşmalarına devam etti. Düzenlenen program Başkanımızın konuşması ile son buldu.