BAŞKANIMIZDAN TEMİZLİK PERSONELLERİNE HEDİYE

Tarih : 11 Mart 2020 Çarşamba

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli olan personellerimizden Sayın Ramazan ARSLAN ile Sayın Gökmen GEZEN, yapılan performans değerlendirmesi sonucunda ödüle layık görüldü.

BAŞKANIMIZDAN TEMİZLİK PERSONELLERİNE HEDİYE

Başkanlık makamında gerçekleşen takdim töreninde Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Temizlik işleri personellerinden Sayın Ramazan ARSLAN ile Sayın Gökmen GEZEN’e özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek yarım altın hediye etti. Hediye takdiminde Temizlik İşleri Müdürü Sayın Turgut SANDIKÇI ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin KOLCU'da yer aldı.

Hediye takdiminin ardından Başkanımız şu ifadelere yer verdi “Yaptığınız iş son derece önemlidir. Her zaman içten çalışacağız, hem ekmeğiniz için çalışacaksınız, hem de yaşadığınız şehir Çayeli ve ülkeniz için çalışacaksınız. Bir ülkenin ayakta durmasının en önemli kriterlerinden birisi çalışmak ve topluma faydalı olmaktır. Belediyemizin en önemli görevi olan ve sürekli sahada görünen işlerden birisini icra ediyorsunuz. Kimi arkadaşlar için olumlu telefonlar alsak da kimi arkadaşlarımız için de olumsuz telefon ve şikayetler aldığımız oluyor. O arkadaşlarımızda sizleri örnek almasını umut ediyoruz. Bu gibi performans değerlendirmelerimiz devam edecek. Bunun ilkini sizleri ödüllendirmekle gerçekleştirdik. Bir zaman sonra burada başka arkadaşlarınız olacaktır buna eminim. Diğer çalışma arkadaşlarımızda program dahilinde hizmetlerini sürdürüyor. Sizin özverili çalışmanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım öne çıkmanıza vesile oldu. Ben tekrar Temizlik İşleri müdürlüğünde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyor, sizlere de özverili çalışmalarınızı devam ettirmenizi diliyorum. Hediyelerinizi güle güle kullanın.