MHP HATAY MİLLETVEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇI ve MYK ÜYESİ RECEP BAKIRCI’DAN ZİYARET

MHP HATAY MİLLETVEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇI ve MYK ÜYESİ RECEP BAKIRCI’DAN ZİYARET

Tarih : 27 Temmuz 2020 Pazartesi

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Sayın Lütfi KAŞIKÇI ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Sayın Recep BAKIRCI, Rize Programı Kapsamında Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi Ziyaret Etti

Gerçekleşen ziyarette Milletvekilimize ve MYK Üyesi Sayın Recep BAKIRCI’ya Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Sayın İhsan ALKAN, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Sadık KANDEMİR, İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Hülya Çiçek FEYİZ, Çayeli İlçe Başkanı Sayın Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, Çayeli Ülkü Ocakları Başkanı Onur SALİH, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Pendik İlçe Başkanı Sayın Bahattin TÜYSÜZ, İl, İlçe teşkilatı mensupları ile Belediye meclis üyelerimiz eşlik etti.
Başkanımız, Milletvekilimiz ve beraberindekilere Belediyemizin projeleri, halihazırda devam eden çalışmalar ile genel durum hakkında bilgiler aktardı.

Ayrıca Başkanımız, Cumhur İttifakının bir ortağı olduklarını bu kapsamda merkezi hükumetin iş ve diğer alanlardaki desteklerinden yeteri kadar faydalanamadıklarını belirterek halka hizmet götürme konusunda vekilimizden destek talep etti.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlik duyduğunu Milletvekilimize ifade ederek Belediyemizce özel hazırlanmış olan Çayeli Çayını hediye etti. Hediyenin ardından teşkilat mensupları ve misafirlerle birlikte Başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Makamdan ayrılan Milletvekilimiz, Başkanımız ve beraberindekiler İlçede kısa bir esnaf ziyareti yaptıktan sonra diğer programlara katılmak üzere Rize İl merkezine hareket ettiler.