BAKANLARIMIZ İLÇEMİZDE

Tarih : 5 Ağustos 2020 Çarşamba

İlçemizde Yaşanan Sel Felaketi Sebebiyle Dün Akşam Rize’ye Gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ve Bakanımız, Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati YAZICI Felaketin Yaşandığı Bölgeleri Ziyaret Ettiler

Bakanlarımız, İlçemizde sel felaketinden zarar gören Madenli Beldesini ziyaret ederek bölgedeki durum hakkında brifing aldılar.

Ardından hem gece hemde sabah olmak üzere İlçemiz Eskipazar Mahallesi Şairler Deresi üzerinde sel felaketinden etkilenen bölgeler ziyaret edildi. Bakanlarımız ve beraberindeki protokol selde zarar görmüş olan esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkanımız, Bakanlarımıza ve beraberindeki protokole sel felaketi hakkında bilgiler vererek dahada inceleme yaptılar. İncelemelerin sonunda oluşan tüm maddi zararların hasar tespiti yapılarak vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz ifadelerine yer verildi.