SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN

Tarih : 14 Ağustos 2020 Cuma

''Sağlık Hepimiz İçin'' Diyerek Denetimlere Devam Ediliyor

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de salgın ile ilgili denetlemeler aralıksız olarak devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Sağlık ve Tarım Müdürlüğü, Polis ve Zabıta ekiplerimizin yer aldığı kapsamlı bir denetim gerçekleştirilmişti.
Devam eden denetimlere Bugün Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız da katılarak esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundular.
Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZTÜRK yapılan uyarılara uyulması ve alınması gereken tedbirlerin harfiyen yerine getirilmesi konusunda esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme yaptılar.

Vaka sayılarının giderek daha çok artmakta olduğu ilçemizde tedbirlere uymaya dikkat edelim. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyalım.