BAŞKANIMIZDAN ZABITALARA ÜNİFORMALI ZİYARET

Tarih : 26 Ekim 2020 Pazartesi

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Zabıta haftası olması münasebetiyle Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Zabıta üniforması ile ziyaret gerçekleştiren Başkanımız personelin zabıta haftasını kutladı.

Başkanımız "İlçemizin ve vatandaşlarımızın kanunlar nezdinde hakları ne ise onları korumak, kamuya ait oluşabilecek her türlü zararı ortadan kaldırmak bizlerin asli görevlerinden biridir. Aldığımız her karar ve uygulamada halkımızın ve Belediyemizin kanun çerçevesinde menfaatleri düşünülmektedir. Pandemi nedeniyle iş yükümüzün ve denetlemelerimizin arttığının farkındayım. Her birinize çalışmalarınızdan ve emeklerinizden ötürü teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına devam etti.

Konuşmanın sonunda Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Zabıta Müdürümüz Sayın Adem KÖSE'ye çiçek taktim ederek tüm Zabıta personelinin Zabıta haftasını tebrik etti. Başkanımız üniformalı bir şekilde ziyaret sonunda Zabıta personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.