POLİSLERİMİZ İLE BİRLİKTE İFTARIMIZI YAPTIK

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe

POLİSLERİMİZ İLE BİRLİKTE İFTARIMIZI YAPTIK

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177.yılı münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislere yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe emniyet müdürümüz sayın Ferdi KUYU ve emniyet menbusunun yer aldığı iftar programında Başkanımız konuşma yaparak “ Türk Polis teşkilarının kuruluşunun 177.yılı kutlu olsun. Böyle bir organizasyonda sizler ve değerli aileleriniz ile bir araya gelmekten onur duydum. Rabbim görevinizde muvaffakiyet nasip etsin. Katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ferdi KUYU’da organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’ye Çayeli Emniyeti personeli olarak teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.