23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİMİZDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİMİZDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Belediyemiz tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliğinde çocuklarımız doyasıya eğlendiler.
Kazım Ayvaz Kapalı Spor salonunda kurulan şişme oyun parkında çocuklar doyasıya eğlenirken, palyaçolar eşliğinde de keyifli dakikalar geçirdiler.
Çocuklarımız, Kızılay Gönüllüleri ve Genlik Merkezi Gönüllüleriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz şenlikte yüz boyama, halat çekme, zeka oyunları ve bir çok eğlenceli oyunlarla vakit geçirerek eğlendiler.
Aileler çocuklara yönelik yapılan etkinlikten ötürü Belediye Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler.
Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ' de şenliğin olduğu bölgeye giderek çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Başkanımız, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu tür etkinliklerimiz inşallah ilerleyen günlerimizde de devam edecektir" ifadelerine yer verdi.
Başkanımız sonrasında ise çocukların oyunlarına katılarak onların eğlencelerine ortak oldu.