İYİ Kİ VARSIN EREN PARKININ AÇILIŞINI ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

İYİ Kİ VARSIN EREN PARKININ AÇILIŞINI ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe

İYİ Kİ VARSIN EREN PARKININ AÇILIŞINI ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Sabuncular Mahallesi TOKİ konutları içerisinde yapmış olduğumuz parkın açılışını çocuklarla birlikte kurdeleyi keserek gerçekleştirdi.
Açılışın gerçekleşmesinin ardından çocuklar için hazırlanan oyunlar oynandı. Ekiplerimizle birlikte Kızılay Gönüllülerinin bulunduğu programda çocuklara unutulmaz eğlenceli anlar yaşatıldı.
Başkanımız açılışın ardında konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi “Parkımız siz kıymetli hemşehrilerime ve onların evlatlarına hayırlı uğurlu olsun. Açılış kurdelesini çocuklarımızla birlikte kestik ve onların hizmetine sunduk. Parkımızın ismini de İyi ki varsın Eren olarak belirledik. Bu vesileyle hainler tarafından daha çocuk yaşında şehit edilen Erenimizi rahmetle anıyoruz. Bugün 23 Nisan, çocuklarımızın günü onların bayramı. Bizler de onların gününü güzelleştirmek bayramlarını en neşeli şekilde yaşatmak için birkaç etkinlik düzenledik. Bu tür etkinliklerimiz ilerleyen günlerimizde farklı zamanlarda yine devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.” Dedi.
Başkanımız konuşmasının ardından çocuklarla birlikte halat çekme yarışına katıldı ve onlarla birlikte oyunlar oynadı. TOKİ sakinleri ise Başkanımıza teşekkürlerini ileterek bizleri unutmadığınız için minnettarız dediler.