PERSONELİMİZ MEHMET SARI’YI GÖZ YAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

PERSONELİMİZ MEHMET SARI’YI GÖZ YAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Tarih : 18 Mart 2023 Cumartesi

PERSONELİMİZ MEHMET SARI’YI GÖZ YAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

VEFAT EDEN PERSONELİMİZ MEHMET SARI İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Deprem bölgesindeki çalışmalarını tamamlayıp İlçeye dönüş yolunda rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede vefat eden değerli mesai arkadaşımız Mehmet SARI için belediye önünde tören düzenlendi.
Düzenlenen törene Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL, İkizdere Belediye Başkanımız Sayın Hakan KARAGÖZ, Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanımız Sayın Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, kurum müdürleri ve amirleri ile Belediyemizin personelleri yer aldı.
Tören, Belediyemizin imamı Sayın Metin OKUTAN'ın kuran-i kerim okuması ile başladı. Okunan Kuran-i Kerim'in ardından merhum personelimiz Mehmet SARI'nın abisi Sayın Resul SARI konuşma yaptı. Konuşmalar sırası ile Personel Müdürümüz Sayın Mustafa YİĞİT, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL ile devam etti.
Yapılan konuşmalar sonrasında Belediyemizin imamı Sayın Metin OKUTAN tarafından personel ve katılan vatandaşlardan helallik istendi. Sonrasında İlçe Müftümüz Sayın Ali Fuat BAYCAN'ın duası ile tören son bularak cenaze namazı için tarihi hacıbaşı camiine götürüldü.

Belediye önünde düzenlenen tören sonrasında Tarihi Hacıbaşı camiine getirilen merhum personelimiz Mehmet SARI burada sevenleri ve yakınlarının göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Öğle namazına müteakiben gerçekleşen cenaze namazına Rize Valimiz Sayın Kemal ÇEBER, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Rize İl Jandarma Komutanımız Sayın Ali GÜNGÖR, Büyükköy Belde Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN, İlçe kurum müdürleri ve amirleri ile Belediye personellerimizin yanı sıra çok sayıda vatandaş yer aldı.
Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından merhum personelimiz Mehmet SARI defnedilmek üzere Sabuncular Mahallesi Ayazlı mevkiindeki aile kabristanlığına götürüldü.