ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

Tarih : 1 Kasım 2023 Çarşamba

ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

İlçemizin uzun yıllardır kanayan yarası olarak vatandaşlarımızın aklına kazınan yüksek katlara ulaşan itfaiye aracı sorununu çözmemizin ardından kısa bir süre sonra yeni su tankerini araç filomuza katarak itfaiye teşkilatımızı daha da güçlendirmiş olduk.
Belediyemize kazandırmış olduğumuz 2023 Model Mercedes Benz marka su tankerimizin tanıtımı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanımız Sayın Ahmet ALİAĞAOĞLU, meclis üyelerimiz, mahalle ve köy muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirilen tanıtım sonrasında ilçemize hayırlı hizmetlerde kullanılması temennileri iletildi.
ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNDİK
Belediye Başkanımız açıklamasında şu konulara değindi; “ Seçime az bir zaman kala yaklaşık 5 milyon tl değerinde bir araç almak yerine kendi gelecek dönemimi düşünerek mahallelerimize beton alabilirdim. Fakat ben öncelik olarak itfaiye aracını sonrasında da bu su tankerini alıp hizmet odağımız olan ekip ve ekipmanlarımızı daha güçlü hale getirmek zorundayım. Yoksa 5 milyon tl’ye beton alıp mahallelerde betonlama yaparak yerel seçim için kendime yatırım yapabilirdim, yapmadım. Bizde bu araçları aldığımızda nasıl ki bayramlarda çocuklara şeker dağıtıldığında seviniyorlar bizde öyle seviniyoruz. Daha güzel Çayeli ve daha etkin hizmet sunabilen bir belediye için buradayız. Sizlerin verdiği yetkiyle sizlere layık hizmetler gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.