2020 OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

Belediye Meclisi 5393 Belediye kanununun 20’inci maddesi gereğince 2020 toplantı dönemi Ocak ay’ı toplantısını yapmak üzere 06.01.2020 Pazartesi günü saat 10:00’da aşağıdaki gündem gereği belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Meclis toplantısı günü ile tatil ayının belirlenmesinin görüşülmesi.

2-Denetim komisyonu seçiminin yapılması.

3-Meclis ve komisyon toplantısı için huzur haklarının belirlenmesinin görüşülmesi.

4-Sosyal denge tazminatı sözleşmesi için belediye başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

5-Memur norm kadro, derece iptal-ihdas edilmesinin (değişikliğinin) görüşülmesi.

6-Sözleşmeli personel çalıştırılması ile sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

7-Zabıta ve itfaiye personellerinin maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

8-Belediyeye ait olup tek başına inşaata elverişli olmayan taşınmazların satışının görüşülmesi.

9-İmar konularının görüşülmesi.

10-Şirket kurulması ile ilgili bütçe komisyonu raporunun görüşülmesi.

11-Minibüs yolcu ücret tarifesinin görüşülmesi.(Çayeli-Kanlıdere)

Tarih : 31.12.2019