MART AYI MECLİS GÜNDEMİ

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Çayeli Belediye Meclisi 5393 sayılı yasa gereği 2021 toplantı dönemi Mart ay’ı toplantısını yapmak üzere aşağıdaki gündem gereği 02.03.2021 Salı günü saat 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Paletli Ekskavatör ve İtfaiye öncü aracı alımının görüşülmesi..
2-İlçe Sağlık Müdürlüğüne geçici süre ile araç tahsisinin görüşülmesi.
3-Limanköy Mahallesi kanalizasyon hattının uzatılmasının görüşülmesi.
4-İbadethaneler ve Eğitim kurumlarına ücretsiz su verilmesinin görüşülmesi.(komisyondan gelen)
5-Yenicamii Mahallesi yerleşik alan sınırının belirlenmesinin görüşülmesi.(komisyondan gelen)
6-Küçüktaşhane Mahallesinde bulunan tescilli çeşmenin imar planına işlenmesinin görüşülmesi.(komisyondan gelen)
7-Yalı Mah 1642 ada 1 parsel ve 1643 ada 4 parselde imar plan değişikliği teklifinin görüşülmesi.(komisyondan gelen)
8-Amiral Hasan Sarıoğlu Cad. Karayolları kamulaştırma hattında bulunan imar plan değişikliğinin görüşülmesi.
9-Genel plan notlarına imar hakkı transfer maddesinin eklenmesinin görüşülmesi.
10-Genel plan notlarında düzenleme yapılmasının görüşülmesi.

Tarih : 25.02.2021