MAYIS AYI MECLİS GÜNDEMİ

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Çayeli Belediye Meclisi 5393 sayılı yasa gereği 2021 toplantı dönemi Mayıs ay’ı toplantısını yapmak üzere aşağıdaki gündem gereği 17.05.2021 Pazartesi günü saat 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-2020 yılı kesin hesabının görüşülmesi.
2-Yeni Belediye sitesi No:312'de bulunan işyerinin Halk Eğitim Merkezine tahsis talebinin görüşülmesi.
3-İşyeri açma ücret tarifelerine madde ilave edilmesi.(Komisyondan gelen)
4-Yalı Mah.1642 ada 1 parsel ve 1643 ada 4 parselde imar plan değişikliğinin görüşülmesi.(Komisyondan gelen)
5-Seslidere İçme suyuna ait su depoları ve kullanılmakta olan su depolarının imar planına işlenmesinin görüşülmesi.(Komisyondan gelen)
6-Genel plan notlarına imar hakkı transfer maddesinin eklenmesinin görüşülmesi. ( Komisyondan gelen)
7-Genel plan notlarında düzenleme yapılmasının görüşülmesi. ( Komisyondan gelen)
8-Çayeli Belediyesi mezarlık alanının belirlenmesinin görüşülmesi.
9-Yaka Mahallesi 49 ada 16 parsel ve çevresindeki parsellerin Devlet Hastanesi yapımı için Sağlık Bakanlığına tahsis talebinin görüşülmesi.

Tarih : 6.05.2021