2024 HAZİRAN AYI TOPLANTI GÜNDEMİ

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Çayeli Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu gereği 2024 toplantı dönemi Haziran ay'ı toplantısını yapmak üzere aşağıdaki gündem ile 04.06.2024 Salı günü saat 10'da belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1- Dolu kadro derece değişikliğinin görüşülmesi.

2- Çayeli-Kanlıdere yolcu taşıma ücretlerine zam talebinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

3- Şairler Mah. mezarlık koruma alanının plana işlenmesinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

4- Yalı Mah. 1595 ada 1 parselin afete maruz saha alanının plana işlenmesi. (Komisyondan gelen)

5- İsim verilmesinin görüşülmesi.

6- İlçemizdeki plaj işletmeleri ve konaklama hizmeti veren tesislere çalışma ruhsatı verilmesinin görüşülmesi.

7- Yenipazar Mah. mezarlık alanı ve yolların fiili duruma göre plana işlenmesinin görüşülmesi. 8-Yenipazar Mah. 1537 ada 1 ve 41 parselde plan değişikliği talebinin görüşülmesi.

9-Büyüktaşhane Mah. BHA ve mezarlıkların fiili duruma göre düzenlenmesi talebinin görüşülmesi.

Tarih : 28.05.2024