İBB’DEN TALEP ETTİĞİMİZ ARAÇLA BORDUM KATLARDAKİ BALÇIKLARI TEMİZLİYOR, KANALLARI AÇIYORUZ

Tarih : 10 Ağustos 2020 Pazartesi

İlçemizde Yaşanan Sel Felaketinin Ardından Başkanımızın İBB'den Talep Ettiği Araçlar Geldi

İlçemizde yaşanan sel felaketinin ardından Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden binaların bodrum katlarında bulunan balçıkların temizlenmesi, tıkalı kanalların açılması için tam donanımlı araç talep etti.

Başkanımızın talebine anında İBB’den olumlu yanıt verilerek araç hemen ilçemize gönderildi.
Fen işleri müdürlüğü tarafından sel felaketi yaşanan bölgelerde araç ve ekipler çalışmalarını sürdürerek vatandaşlarımızın mağduriyetliklerini giderecek.