MİLLETVEKİLİMİZ İBRAHİM ETHEM SEDEF’TEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

MİLLETVEKİLİMİZ İBRAHİM ETHEM SEDEF’TEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Tarih : 11 Kasım 2020 Çarşamba

Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanlığının kongresine katılmak üzere İlçemize gelen Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem SEDEF, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Milletvekilimize; Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Sayın İhsan ALKAN, İlçe Başkanı Sayın Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, Çayeli Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Onur SALİH ile İl ve İlçe teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkanımız; İlçemiz için devam eden, proje aşamasında olan ve mevcut çalışmalar hakkında Milletvekilimiz Sayın SEDEF’e bilgiler aktararak İl Başkanı Sayın İhsan ALKAN ile birlikte güncel çalışmalar ve destek konusunda fikir alışverişinde bulundu.

SEDEF: BELEDİYEMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem SEDEF, Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü proje, destek konusunda yanlarında olduklarını belirtti. “Çayeli halkına sunulacak olan her ne tür hizmet olursa olsun daima yanınızda olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmasına devam etti. Ziyaretin sonunda Milletvekilimizin de yer almış olduğu hatıra fotoğrafı çekinildi.