BAŞKANIMIZ RİZE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ GEZDİ

Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Belediyemize kazandıracak olduğumuz itfaiyelerle alakalı araçları yakından görmek üzere Birim Müdürlerimiz Sayın Adem KÖSE ve Turgut SANDIKÇI ile birlikte Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ RİZE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ GEZDİ
Başkanımız ve birim müdürlerimiz İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan 42 metrelik itfaiye aracını yakından inceleyerek İtfaiye Müdürü Sayın Uğur MİNDER 'den bilgiler aldılar. İnceleme esnasında 42 metrelik itfaiyenin merdiven kullanımı itfaiye erleri tarafından uygulamalı olarak gösterildi. Başkanımız ve birim müdürlerimiz merdivene binerek yerden 42 metre yüksekliğe çıktılar.