MERHUM BAŞKANIMIZ İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Tarih : 10 Temmuz 2023 Pazartesi

Merhum Belediye Başkanımız Sayın Mustafa KAŞIKÇI için Belediye hizmet binamız önünde tören düzenlendi.

Törende Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri KASIRGA, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN, eski mesai arkadaşları, sevenleri ve ailesi ile birçok vatandaş yer aldı.

Tören içerisinde ailesinden, mesai arkadaşlarından, dönemin yöneticilerinden, iş insanlarından ve eğitim camiasından anıların yer aldığı konuşmalar gerçekleştirildi.

Son olarak Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Fahri KASIRGA’nın konuşmasının ardında Belediye hizmet binası önünde imam Metin OKUTAN eşliğinde dualar edilerek cenaze merasimi için tarihi hacıbaşı camiine götürüldü. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından ise Yalı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına götürülerek orada defnedildi.