ÇAYELİ’NİN EN ÖNEMLİ İHTİYACI İDİ 32 METRE İTFAİYE ARACIMIZ HAYIRLI OLSUN

ÇAYELİ’NİN EN ÖNEMLİ İHTİYACI İDİ 32 METRE İTFAİYE ARACIMIZ HAYIRLI OLSUN

Tarih : 10 Temmuz 2023 Pazartesi

ÇAYELİ’NİN EN ÖNEMLİ İHTİYACI İDİ 32 METRE İTFAİYE ARACIMIZ HAYIRLI OLSUN

Çayeli Belediyesi olarak İlçemizin uzun yıllardır beklediği vatandaşlarımızın sürekli olarak dile getirdiği fakat temin edilemeyen itfaiye aracı için göreve geldiğimiz andan itibaren çalışmalar yürüterek mali tablomuzu düzelttikten hemen sonra kendi öz kaynaklarımız ile 3.5 Milyon TL’ye (2 Sene Önce) sipariş ettiğimiz 32 Metre uzunluğundaki itfaiye aracımızı bugün itibariyle makina parkımıza kazandırmış bulunuyoruz.
2 Yıl önce sipariş verilen itfaiye aracımız araç temini, üstyapı, montaj ve TSE onay belgeleri süreçleri eksiksiz olarak tamamlanarak ilçemize getirildi.
Belediye önünde sergilenen yeni itfaiye aracımız ve beraberinde yine kendi öz kaynaklarımız hazırlamış olduğumuz hidrolik sepetli kamyonetimizde vatandaşlarımızın huzuruna çıkarıldı.
İtfaiye aracını gören vatandaşlar Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’ye yıllardır ilçenin en önemli sorununu ortadan kaldırdığı için teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi.
Başkanımız her zaman olduğu gibi yeni itfaiye aracının tanıtımını Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanımız Sayın Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdi.
Tanıtımda konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ şu ifadelere yer verdi.
“Öncelikle 32 metre yani 10-12 kata ulaşım sağlayacak tam donanımlı yeni itfaiye aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Güzel hizmetlerde kullanmayı rabbim nasip eylesin. Senelerdir ilçemizin kalıplaşmış ama bir türlü çözülmeyen itfaiye sorununu bu aldığımız araçla inşallah çözmüş olacağız.
Dileğimiz o dur ki kullanmaya gerek olmasın ama bazen de hayat kurtarmak için çok büyük önem arz etmektedir. Belediyemizin hali hazırda mevcut itfaiyesi 5. Kata kadar müdahale sağlıyordu. Eski olmasıyla birlikte gelişen ilçemiz için yetersizdi. Bizlerde göreve geldiğimiz andan itibaren bu sorunu ortadan kaldırmak için tamamını 2 yıl önce kendi öz kaynaklarımızla ödediğimiz itfaiye aracımızı o günün şartlarında 3.5 Milyon TL’ye sipariş ettik. Şimdiki değeri arkadaşlarımıza sorduğumda yaklaşık 8 Milyon TL olduğunu öğrendim. Bu güzel hizmetin ilçemize kazandırılmasında emekleri olan Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’ye, Cumhur İttifakımıza, bölgemizdeki tüm siyasilerimize, İl Başkanlarımıza özellikle Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanımız Sayın İhsan ALKAN’a i, İlçe Başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve personelimize teşekkürü borç bilirim. Diğer hizmetlerimizin de inşallah Milliyetçi Hareket Partimizin kadrolarıyla birlikte açılışını yapmayı nasip eder. “ifadelerine yer verdi.
Başkanımız sonrasında yeni itfaiye aracının sepetine binerek 28 Metre yüksekliğe çıktı. Ardından sepet yardımı ile birlikte belediye hizmet binasının 3. Katında bulunan camdan içeri girerek farkındalık oluşturdu.
Yeni itfaiye aracını gören vatandaşlar “Demek ki isteyince olur, isteyince alınabiliyormuş. Allah sebep olanlardan razı olsun” dediler.